Contact
Eenvoudig & Snel
Contact
Wil je een datum vastleggen? Vrijblijvend meer informatie ontvangen of samen met ons kijken om jullie uitje tot een onvergetelijke beleving te maken? Neem dan contact op.
-
Weeldsedijk 1, Hooge Mierde
5095 EC Hooge Mierde - info@spartelexperience.nl
Eenvoudig & Snel
Contact
De activiteiten bij Spartel experience zijn gericht op teambuilding, communicatie en inzicht. Vaak bestaan de spellen uit meer gedeeltes (een actief deel en een puzzel gedeelte) dit zodat iedereen zijn steentje bij kan dragen gedurende de opdrachten. Na de speluitleg krijgen de teams steeds enkele minuten de tijd om met hun team een plan te maken hoe ze deze opdracht aan gaan pakken.
Expeditie Spartelvijver
Dit is vooral gefocust op een leuke dag vol leuke activiteiten. In elke opdracht zitten een puzzel gedeelte en een actief gedeelte verwerkt, waardoor er voor ieder spel een rol voor iedere deelnemer is weggelegd. Wanneer er een verschil in leeftijd is geeft dit een leuk effect omdat de 'jongeren' de actieve gedeelten kunnen doen, en de 'ouderen' de puzzel opdrachten en de aansturing van het team.
Bij expeditie spartelvijver blijven de teams bij elk spel in principe hetzelfde (mits anders gewenst). Alle spellen zijn gericht op samenwerking, en per opdracht goed te kijken met je team hoe je de opdracht aan gaat pakken.
Wie is de mol
De spellen zijn soortgelijk met expeditie spartelvijver. Echter zitten er in elk team nu een of 2 mollen, die als doel hebben om de opdracht te verliezen van het andere team. Deze 'mol(len)' zijn elk spel anders, en ook de teamindeling is dan per spel anders. Bij expeditie spartelvijver blijven de teams hetzelfde. De mol heeft dus als doel om het spel te verliezen, maar mag daarbij niet opgemerkt worden.
Na elk spel mag de teamcaptain raden wie volgens hem of haar de mol was. Doordat de rollen en de teams steeds draaien, creëren we een individueel punten klassement. Let wel op, het wie is de mol concept is onwijs gaaf, maar wel bedoelt voor de échte fanatiekelingen.
Levend monopoly
De deelnemers worden verdeelt in groepen, en krijgen een draaiboek mee met afbeeldingen van straatnaam bordjes in Hooge Mierde. Als ze op de fiets bij een van deze bordjes aangekomen zijn maken ze een foto van de groep bij dit betreffende bordje, en krijgen ze de opdracht toegestuurd die bij dit straatnaambordje hoort.
Via WhatsApp krijgt de groep de bijbehorende opdracht van deze straat toegestuurd. Via een foto of filmpje wordt het bewijs dan ingediend bij de jury, die deze opdracht dan beoordeelt. Ook hier is strategie van belang. De straten die het verste weg zijn van het centrale punt zijn het meeste geld waard, maar hier hangen ook de moeilijkste opdrachten aan vast...