Voor de gezelligste

Familiedag

Familiedag

Teambuilding

Samenwerken is belangrijk, zeker in de huidige maatschappij. In een familiedag mag een competitief aspect natuurlijk niet ontbreken. Dit is mogelijk in diverse spelprogramma’s. Ligt de focus op teambuilding of vooral op een lekker dagje weg? We maken een programma op basis van jullie behoeften!

Gezelligheid

Bij de Spartelvijver in Hooge Mierde hebben we een schitterende locatie waar we deze activiteiten kunnen uitvoeren. Denk aan activiteiten als Wie is de mol & expeditie spartelvijver. We maken het programma zo dat iedereen kan deelnemen, en niemand naast de kant hoeft te zitten! Opa en oma kunnen dus evenveel van waarde zijn als de kleinkinderen. Dat is nog eens tof!

Hapje & drankje

Wil je jouw familiedag bij  de activiteiten bij de Spartelvijver combineren met een hapje en een drankje? Dat is natuurlijk mogelijk. Vooraf spreken we de afspraken/pauzes duidelijk door zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Kom je met een dorstig gezelschap? Dan lassen we gewoon een extra pauze in. We vinden het belangrijk dat het type activiteiten wordt afgestemd op jouw groep, zodat iedereen gemotiveerd is om aan de activiteiten deel te nemen! 

Spartel experience Hooge Mierde groepsuitje, teambuilding, bedrijfsuitje, familiedag
01. Expeditie spartelvijver

strijd & plezier

Expeditie spartelvijver is uitermate geschikt voor groepen die op zoek zijn naar een dag vol strijd, uitdaging en samenwerking. Expeditie spartelvijver is een spelvariant die vrij toegankelijk is. Wat we hiermee bedoelen? Je hoeft niet zoveel na te denken over puntentelling, rollen en andere moeilijke dingen. Expeditie spartelvijver is gemaakt voor de groepen die gewoon graag plezier willen maken met leuke opdrachten, welke ze tegen elkaar uit gaan voeren. Denk hierbij aan het maken van vuur, het bouwen van een katatpult en het oplossen van raadsels en puzzels.

De opdrachten zijn geschikt voor alle leeftijden, van jong tot oud. We stemmen de teamindeling af op fitheid en leeftijd, en houden rekening met eventuele blessures! Dat is nog eens maatwerk.

02. levend monopoly

Actie & strategie

Jullie worden verdeeld in teams en jullie verlaten het terrein bij de Spartelvijver.

Op papier krijgen jullie verschillende opdrachten mee. Het doel is dat jullie op zoek gaan naar de betreffende straatnaambordjes, wanneer jullie een straatnaambordje gevonden hebben sturen jullie een groepsfoto met dit bordje. Vervolgens krijgen jullie een groepsopdracht toegestuurd die jullie op deze locatie moeten uitvoeren. Hoe verder het straatnaambordje weg is, hoe meer geld er met deze straat verdient kan worden. De uitvoering van deze opdracht moet vastgelegd worden op video. Wanneer de opdracht voltooid is krijgen jullie een goedkeuring om ”verkocht” op het straatnaambordje te plaatsen. Hiermee laat je de andere groepen weten dat deze straat ”verkocht” is aan jullie. De opdracht hierbij is dat jullie zoveel mogelijk straten ”in jullie bezit krijgen”, dit zal zorgen voor een flinke klus!

Spartel experience Hooge Mierde groepsuitje, teambuilding, bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje Spartel experience Hooge Mierde vriendendag
03. Wie is de mol

strategie & communicatie

In verschillende teams gaan jullie opdrachten tegen elkaar uitvoeren, om zo te proberen om zoveel mogelijk punten te krijgen. Maar in elk team zitten een of meerdere mollen. Deze mol heeft als doel om de opdracht te doen mislukken en het andere team te laten winnen, en zal de boel dus proberen te saboteren. Bij elk spel is er een andere groepsindeling, dit zorgt ervoor dat er een individueel klassement wordt gevormd.
Kunnen jullie de mol aan het einde van ieder spel ontmaskeren? 

Deze activiteit is aan te raden voor fanatieke groepen die houden van een strategische en uitdagende activiteit. De spellen kunnen we altijd aanpassen aan jouw groep!

Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.