Kinderen

Onze activiteiten voor

Kinderen

Een keer wat anders dan lasergamen, paintballen of voetballen? Dan ben je bij Spartel experience aan het juiste adres! Lekker in de buitenlucht tegen elkaar strijden in spellen waarbij communicatie en samenwerking belangrijk zijn. De deelnemers moeten voor de opdrachten beginnen samen een plan gaan maken hoe ze het spel kunnen winnen. Naast dat plezier het aller belangrijkste is, willen we de deelnemers ook meegeven dat ze elkaar nodig hebben, en de kwaliteiten van hun teamgenoten zo goed mogelijk te benutten.

Expeditie Spartelvijver

Dit is vooral gefocust op een leuke dag vol leuke activiteiten. In elke opdracht zitten een puzzel gedeelte en een actief gedeelte verwerkt, waardoor er voor ieder spel een rol voor iedere deelnemer is weggelegd. Wanneer er een verschil in leeftijd is geeft dit een leuk effect omdat de 'jongeren' de actieve gedeelten kunnen doen, en de 'ouderen' de puzzel opdrachten en de aansturing van het team.

Bij expeditie spartelvijver blijven de teams bij elk spel in principe hetzelfde (mits anders gewenst). Alle spellen zijn gericht op samenwerking, en per opdracht goed te kijken met je team hoe je de opdracht aan gaat pakken.

Vlotten bouwen

Een écht vlot bouwen, waar je ook nog op mag gaan varen? Ook dat kan bij Spartel experience. Deze activiteit duurt ongeveer 1,5 uur. Bij het vlotten bouwen is het belangrijk dat de groepen eerst goed samen afspreken hoe ze het vlot gaan maken. Gaan de deelnemers te snel aan de slag zonder goed na te denken over de balans, constructie en de bevestiging? Dan zal het vlot met jullie erop snel te water gaan. Maken jullie een goed plan, waarbij je rekening houdt met verschillende belangrijke zaken? Dan haal je het tot de overkant!

Laat je avontuur beginnen!