Voor het coolste

kinderfeest

Kinderfeest

Teambuilding/competitie

Voor kinderen hebben we een breed aanbod bij Spartel experience. Ook hier stemmen we het programma af op de deelnemers. Jongens die van voetbal houden? Of meiden die van tekenen houden? We kunnen dit soort aspecten altijd meenemen in onze programma’s.

Outdoor sport

Buitensport staat bij Spartel experience hoog in het vaandel. Dit omdat we het jammer vinden dat kinderen steeds meer binnen spelen. Wat is er nou leuker dan een reuze katapult maken, of zelfs een vlot bouwen waar je met jouw team op kunt varen?!

Hapje & drankje

Wil je het kinderfeestje bij  de activiteiten bij de Spartelvijver combineren met een hapje en een drankje? Dat is natuurlijk mogelijk. Vooraf spreken we de afspraken/pauzes duidelijk door zodat iedereen weet waar hij aan toe is. We vinden het belangrijk dat het type activiteiten wordt afgestemd op jouw groep, zodat iedereen gemotiveerd is om aan de activiteiten deel te nemen!

01. Mini Expeditie spartelvijver

strijd & plezier

Expeditie spartelvijver is uitermate geschikt voor groepen die op zoek zijn naar een dag vol strijd, uitdaging en samenwerking. Expeditie spartelvijver is een spelvariant die vrij toegankelijk is. Expeditie spartelvijver is gemaakt voor de groepen die gewoon graag plezier willen maken met leuke opdrachten, welke ze tegen elkaar uit gaan voeren. Denk hierbij aan het maken van vuur, het bouwen van een katatpult en het oplossen van raadsels en puzzels.

02. vlotten bouwen

bouwen& varen

Een typische spelvariant die kinderen nooit of nauwelijks zullen doen met kinderfeestjes, vlotten bouwen! In verschillende groepen gaan de kinderen te werk om hun vlot op eigen wijze in elkaar te zetten, zoals zij denken dat de constructie stevig genoeg is. Want het vlot moet het team natuurlijk wel kunnen dragen. Samen met je teamgenoten is het de bedoeling dat je allemaal aan de overkant te komen. Houden jullie het droog onderweg?!

Kinderfeest Spartel experience uitje hooge mierde
03. schatzoeken

puzzelen & samenwerken

Kom met jouw team het raadsel van de Spartelvijver oplossen. Jullie zullen dit raadsel alleen op kunnen lossen als jullie goed samenwerken. Komen jullie uit de raadsels en de puzzels?

Neem  gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden, overige vragen en reserveringen.