Voor het coolste

kinderfeest

01. Expeditie spartelvijver

strijd & plezier

Expeditie spartelvijver is uitermate geschikt voor groepen die op zoek zijn naar een dag vol strijd, uitdaging en samenwerking. Expeditie spartelvijver is een spelvariant die vrij toegankelijk is. Expeditie spartelvijver is gemaakt voor de groepen die gewoon graag plezier willen maken met leuke opdrachten, welke ze tegen elkaar uit gaan voeren. Denk hierbij aan het maken van vuur, het bouwen van een katatpult en het oplossen van raadsels en puzzels.

02. vlotten bouwen

bouwen& varen

Een typische spelvariant die kinderen nooit of nauwelijks zullen doen met kinderfeestjes, vlotten bouwen! In verschillende groepen gaan de kinderen te werk om hun vlot op eigen wijze in elkaar te zetten, zoals zij denken dat de constructie stevig genoeg is. Want het vlot moet het team natuurlijk wel kunnen dragen. Samen met je teamgenoten is het de bedoeling dat je allemaal aan de overkant te komen. Houden jullie het droog onderweg?!

03. schatzoeken

puzzelen & samenwerken

HELP! Schillie de Schildpad is zijn schat kwijtgeraakt… Schillie heeft wel allemaal rare aanwijzingen  achter gelaten met geheime taal zodat niemand zijn waardevolle bezitting kon vinden, maar wij begrijpen er niks van. Kunnen jullie zijn schat terugvinden?

Neem  gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden, overige vragen en reserveringen.