Even kort

over Spartel experience

Welkom bij

Spartel experience

Actief zijn in de buitenlucht, gezellig met je vrienden of familie genieten van de natuur, van elkaar en van het spel. Kort samengevat is dit waar we voor staan. We organiseren maatwerk groepsactiviteiten op het terrein bij de Spartelvijver in Hooge Mierde. 

Ons idee is ontstaan omdat we dit allereerst een schitterende locatie vinden, en dat we vinden dat we hier een ideale accommodatie hebben voor het organiseren van groepsactiviteiten. In een tijd waarin we steeds meer individualistisch worden, steeds minder tijd voor elkaar hebben en de maatschappelijke druk toeneemt, vinden wij communicatie en samenwerken juist van enorm belang. Dit combineren we met een geschikt programma voor jouw gezelschap. Van kinderfeestje tot bedrijfsuitje, de mogelijkheden bij Spartel experience zijn enorm breed. Met een kinderfeest lekker vlotten bouwen, tot een bedrijfsuitje dat echt gericht is op samenwerking en feedback geven en ontvangen. We maken het zo serieus als jullie willen, dat is nog eens maatwerk!

 

Ons maatwerk concept is erop gericht dat iedereen deel kan nemen. Wij begrijpen als geen ander dat je op zoek bent naar een activiteit waar je neefje van 5 en je opa van 80 mee kunnen doen. Wij organiseren het programma op een manier zodat iedereen deel kan nemen, ongeacht leeftijd of blessures. Bij Spartel experience is geen dag hetzelfde, en dat is precies wat we willen. Wij houden niet van standaard opdrachten, maar stemmen het programma écht af op jouw gezelschap. Zo kunnen we ervoor zorgen dat iedereen gemotiveerd is om er een geweldig uitje van te maken!

Dankzij onze nauwe samenwerking met de Spartelvijver kunnen we ervoor zorgen dat we je hele uitje verzorgen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor bijvoorbeeld het ontvangst. Wij begrijpen namelijk dat je eerst wel een lekker bakje koffie wilt drinken voor je aanvangt met de activiteiten. Na de activiteiten is het ook mogelijk om nog gezellig af te sluiten met een hapje en een drankje.