Over ons

Wat meer

Over ons

De Spartelvijver is een unieke locatie. Voor outdoor activiteiten is de locatie zelfs perfect! De trend om voor activiteiten steeds naar de stad te trekken, de locatie met de mogelijkheden die we in Hooge Mierde hebben bieden uitstekende omstandigheden voor het organiseren van groepsactiviteiten. In een tijd waarin we steeds meer individualistisch worden, steeds minder tijd voor elkaar hebben en de maatschappelijke druk toeneemt, vinden wij communicatie en samenwerken juist van enorm belang. Dit combineren we met een geschikt programma voor jouw gezelschap. Van kinderfeestje tot bedrijfsuitje, de mogelijkheden bij Spartel experience zijn enorm breed. 

Overige Activiteiten

Naast onze reguliere activiteiten en groepen, organiseren we ook nog diverse andere activiteiten, en denken we graag mee met initiatieven van derden. Lijkt het je leuk om een activiteit of dag te organiseren op het terrein bij de Spartelvijver? Neem dan gerust contact op om te kijken of we dit samen kunnen bewerkstelligen.

Verder is het bij Spartel experience ook mogelijk om diverse clinics te volgen, waarbij ook een bootcamp tot de mogelijkheden behoort. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op.

Maak gebruik van

Arrangementen bij Spartel experience

Vergaderen

Wilt u een zakelijke meeting onderbreken met een activiteit en een hapje of drankje? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Hapje & Drankje

Tussen de activiteiten door een hapje en een drankje doen? Dat snappen wij natuurlijk, want gezelligheid staat bovenaan!

Lunch of diner

Voor de activiteiten of aansluitend na de activiteiten lekker lunchen of dineren? Allemaal op één locatie!