Voor de leerzaamste

Schoolkamp

Schoolkamp

Teambuilding/competitie

Voor kinderen hebben we een breed aanbod bij Spartel experience. Ook hier stemmen we het programma af op de deelnemers. Jongens die van voetbal houden? Of meiden die van tekenen houden? We kunnen dit soort aspecten altijd meenemen in onze programma’s.

Outdoor sport

Buitensport staat bij Spartel experience hoog in het vaandel. Dit omdat we het jammer vinden dat kinderen steeds meer binnen spelen. Wat is er nou leuker dan een reuze katapult maken, of zelfs een vlot bouwen waar je met jouw team op kunt varen?!

Hapje & drankje

Wil je het kinderfeestje bij  de activiteiten bij de Spartelvijver combineren met een hapje en een drankje? Dat is natuurlijk mogelijk. Vooraf spreken we de afspraken/pauzes duidelijk door zodat iedereen weet waar hij aan toe is. We vinden het belangrijk dat het type activiteiten wordt afgestemd op jouw groep, zodat iedereen gemotiveerd is om aan de activiteiten deel te nemen!

Schoolkamp Spartel experience Hooge Mierde
01. Expeditie spartelvijver

communicatie& teambuilding

Expeditie spartelvijver is uitermate geschikt voor scholen die op zoek zijn naar een leerzame dag vol strijd, uitdaging en samenwerking. Expeditie spartelvijver is een spelvariant die ontzettend toegankelijk is. Expeditie spartelvijver is bedacht voor de groepen die gewoon graag plezier willen maken met leuke en leerzame opdrachten, om elkaar nog beter op verschillende vlakken te leren kennen. Denk hierbij aan het maken van een vlot, het bouwen van een katatpult en het oplossen van raadsels en puzzels.

Spartel experience ontwerpt maatwerk uitjes, willen jullie het uitje op een iets andere manier insteken? Wij denken graag met jullie mee!