Spartelvijver Hooge Mierde

Ons aanbod

Spartelvijver

Je bent op zoek naar de Spartelvijver in Hooge Mierde. In ons zeer diverse aanbod bieden we maatwerk groepsactiviteiten aan op deze locatie. Of het nou gaat om een activiteit voor kinderen, of een combinatie hiervan. Spartel experience biedt een maatwerk aanbod voor diverse groepen.

Lees meer over
Spartelvijver Hooge Mierde Spartel experience

Groepsactiviteiten bij Spartelvijver Hooge Mierde

Spartel experience richt zich op maatwerk groepsactiviteiten in de Kempen. Teambuilding, communicatie en sportiviteit staan bij ons hoog in het vaandel. Je kunt hierbij denken aan opdrachten vergelijkbaar als Wie is de mol en Expeditie Robinson. Naast actieve opdrachten zitten er ook altijd puzzel opdrachten in het programma verwerkt. 

Meestal bestaat een opdracht uit zowel een puzzel als een actief deel. Dit maakt het mogelijk dat iedereen deel kan nemen aan activiteiten bij Spartel experience. Neem als voorbeeld een familiedag, opa en oma kunnen het puzzelgedeelte binnen deze opdracht uitvoeren terwijl de ouders en kleinkinderen zich ontfermen over het actieve gedeelte. Deze samenstelling van de opdrachten stellen we af op de samenstelling van jouw groep! Neem contact op voor de mogelijkheden!

Maatwerk groepsactiviteiten in Reusel, inclusief een hapje en een drankje!

Als je op zoek bent naar een geschikt uitje voor jouw groep, is het natuurlijk belangrijk dat de planning goed op elkaar aansluit. Denk dan aan het incalculeren van pauzes, een geschikte activiteit en naderhand nog lekker natafelen met een hapje en een drankje. Bij Spartel experience vind je alles waar je naar zoekt. En het mooiste van alles? Het is ook nog eens op een schitterende locatie bij de Spartelvijver in Hooge Mierde. Hier is alle ruimte is om helemaal  je eigen gang te gaan met jouw gezelschap. Vraag vrijblijvend meer informatie op, en krijg een passende offerte voor jouw ideale dagje uit!