Onze

spelvarianten

een greep uit onze

spelvarianten

Alle activiteiten worden op maat aangeboden, uit welke spelvarianten je keuze ook maakt.

Dit maakt deelname voor iedereen toegankelijk. We bieden diverse spelconcepten aan die we kunnen afstemmen op zeer uiteenlopende groepen. Het is niet verplicht om een keuze te maken tussen de verschillende spelconcepten. We kunnen ook losse spellen aanbieden, zoals het bouwen van vlotten. Op deze manier kunnen we het programma en de activiteiten helemaal afstemmen zodat het bij jouw groep past.

Expeditie spartelvijver

strijd & plezier

Spelvarianten die bij jouw groep passen?
Expeditie spartelvijver is uitermate geschikt voor groepen die op zoek zijn naar een dag vol strijd, uitdaging en samenwerking. Expeditie spartelvijver is een spelvariant die vrij toegankelijk is. Wat we hiermee bedoelen? Je hoeft niet zoveel na te denken over puntentelling, rollen en andere moeilijke dingen. Expeditie spartelvijver is gemaakt voor de groepen die gewoon graag plezier willen maken met leuke opdrachten, welke ze tegen elkaar uit gaan voeren. Denk hierbij aan het maken van vuur, het bouwen van een katatpult en het oplossen van raadsels en puzzels.

De opdrachten zijn geschikt voor alle leeftijden, van jong tot oud. We stemmen de teamindeling af op fitheid en leeftijd, en houden rekening met eventuele blessures! Dat is nog eens maatwerk.

Wie is de mol

strategie & communicatie

In verschillende teams gaan jullie opdrachten tegen elkaar uitvoeren, om zo te proberen om zoveel mogelijk punten te krijgen. Maar in elk team zitten een of meerdere mollen. Deze mol heeft als doel om de opdracht te doen mislukken en het andere team te laten winnen, en zal de boel dus proberen te saboteren. Bij elk spel is er een andere groepsindeling, dit zorgt ervoor dat er een individueel klassement wordt gevormd.
Kunnen jullie de mol aan het einde van ieder spel ontmaskeren? 

Deze activiteit is aan te raden voor fanatieke groepen die houden van een strategische en uitdagende activiteit. De spellen kunnen we altijd aanpassen aan jouw groep!

Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

levend monopoly

Actie & strategie

Jullie worden verdeeld in teams en jullie verlaten het terrein bij de Spartelvijver.

Op papier krijgen jullie verschillende opdrachten mee. Het doel is dat jullie op zoek gaan naar de betreffende straatnaambordjes, wanneer jullie een straatnaambordje gevonden hebben sturen jullie een groepsfoto met dit bordje. Vervolgens krijgen jullie een groepsopdracht toegestuurd die jullie op deze locatie moeten uitvoeren. Hoe verder het straatnaambordje weg is, hoe meer geld er met deze straat verdient kan worden. De uitvoering van deze opdracht moet vastgelegd worden op video. Wanneer de opdracht voltooid is krijgen jullie een goedkeuring om ”verkocht” op het straatnaambordje te plaatsen. Hiermee laat je de andere groepen weten dat deze straat ”verkocht” is aan jullie. De opdracht hierbij is dat jullie zoveel mogelijk straten ”in jullie bezit krijgen”, dit zal zorgen voor een flinke klus!

Moordtocht

Raadsel & uitdaging

 Er is een moord gepleegd op Kees van den Hoek. Het is niet duidelijk wie dit gedaan heeft. Onlangs is er nieuwe informatie vrijgekomen in deze zaak. Aan de hand van opdrachten en raadsels verdienen jullie sleutels & codes voor kluisjes. In deze kluisjes vinden jullie weer een opdracht om zo steeds meer informatie te vinden en uiteindelijk de moordenaar en het moordwapen te achterhalen. Weten jullie deze moord eindelijk op te lossen?!

Deze activiteit duurt ongeveer 3-4 uur. Wij raden aan om hier een hele voormiddag of een hele namiddag voor te plannen omdat de snelheid van de deelnemers behoorlijk varieert. Omdat er tijdens de activiteit als groep goed gecommuniceerd zal moeten worden raden we een maximum van 8 deelnemers aan voor deze activiteit.

Vlotten bouwen & varen

bouwen & vraren

Een typische spelvariant die kinderen nooit of nauwelijks zullen doen met kinderfeestjes, vlotten bouwen! In verschillende groepen gaan de kinderen te werk om hun vlot op eigen wijze in elkaar te zetten, zoals zij denken dat de constructie stevig genoeg is. Want het vlot moet het team natuurlijk wel kunnen dragen. Samen met je teamgenoten is het de bedoeling dat je allemaal aan de overkant te komen. Houden jullie het droog onderweg?!

Spartel experience Hooge Mierde spelvarianten