Volwassenen

Onze activiteiten voor

Volwasssenen

Een familiedag, vriendendag, vrijgezellendag, buurt uitje of verenigingsactiviteit organiseren? Alle opties liggen open bij Spartel experience. Samen gaan we kijken naar het beste programma voor jouw groep. Willen jullie tijdens de activiteiten ook een ruime pauze, of een hapje en een drankje? Dat is natuurlijk allemaal mogelijk, op de manier zoals jullie dat willen. De activiteiten zijn gericht op communicatie en samenwerking. Aan de deelnemers de taak om een strategisch plan te verzinnen om de tegenstanders te verslaan. Veelal zijn de opdracht opgedeeld in zowel actieve als strategische/puzzel opdrachten. Alle deelnemers kunnen dus een rol invullen die goed bij hem/haar past!

Expeditie Spartelvijver

Dit is vooral gefocust op een leuke dag vol leuke activiteiten. In elke opdracht zitten een puzzel gedeelte en een actief gedeelte verwerkt, waardoor er voor ieder spel een rol voor iedere deelnemer is weggelegd. Wanneer er een verschil in leeftijd is geeft dit een leuk effect omdat de 'jongeren' de actieve gedeelten kunnen doen, en de 'ouderen' de puzzel opdrachten en de aansturing van het team.

Bij expeditie spartelvijver blijven de teams bij elk spel in principe hetzelfde (mits anders gewenst). Alle spellen zijn gericht op samenwerking, en per opdracht goed te kijken met je team hoe je de opdracht aan gaat pakken.

Wie is de mol

De spellen zijn soortgelijk met expeditie spartelvijver. Echter zitten er in elk team nu een of 2 mollen, die als doel hebben om de opdracht te verliezen van het andere team. Deze 'mol(len)' zijn elk spel anders, en ook de teamindeling is dan per spel anders. Bij expeditie spartelvijver blijven de teams hetzelfde. De mol heeft dus als doel om het spel te verliezen, maar mag daarbij niet opgemerkt worden.

Na elk spel mag de teamcaptain raden wie volgens hem of haar de mol was. Doordat de rollen en de teams steeds draaien, creëren we een individueel punten klassement. Let wel op, het wie is de mol concept is onwijs gaaf, maar wel bedoelt voor de échte fanatiekelingen.

Levend monopoly

De deelnemers worden verdeelt in groepen, en krijgen een draaiboek mee met afbeeldingen van straatnaam bordjes in Hooge Mierde. Als ze op de fiets bij een van deze bordjes aangekomen zijn maken ze een foto van de groep bij dit betreffende bordje, en krijgen ze de opdracht toegestuurd die bij dit straatnaambordje hoort.

Via WhatsApp krijgt de groep de bijbehorende opdracht van deze straat toegestuurd. Via een foto of filmpje wordt het bewijs dan ingediend bij de jury, die deze opdracht dan beoordeelt. Ook hier is strategie van belang. De straten die het verste weg zijn van het centrale punt zijn het meeste geld waard, maar hier hangen ook de moeilijkste opdrachten aan vast...

Laat je avontuur beginnen!